Béda révisi "26 Juni"

633 bita ditambahkeun ,  8 bulan yang lalu
(→‎Tumbu luar: clean up, replaced: {{months}} → {{bulan}} using AWB)
 
== Kajadian ==
* [[1819]] - [[Sapéda]] dipaténkeun.
* [[1945]] - [[Piagam PBB]] ditandatangan.
* [[1975]] - [[Indira Gandhi]] ngadegkeun pamaréntahan [[otoriter]] di [[India]].
* [[1976]] - [[CN Tower]], wangunan darat pagjangkungna di dunya mangsa harita dibuka.
* [[1977]] - [[Elvis Presley]] minton dina konser pamungkasna.
* [[2000]] - [[Pramoedya Ananta Toer]] nampa hadiah utama di [[Panghargaan Kabudayaan Asia Fukuoka]] ke-11.
* [[2001]] - [[Abdurrahman Wahid|Présidén Gusdur]] jeung [[Pardana Mentri Australia|Pardana Mentri]] [[Australi]] [[John Howard]] tepung di [[Canberra]], pikeun ngabenerkeun hubungan bilateral kadua nagara.
 
== Nu babar ==