Béda révisi "26 Juni"

107 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
 
== Kajadian ==
* [[1522]] - [[Kakaisaran Utsmaniyah]] meunang dina [[Pangepungan Rodos|Pengepungan Pulo Rodos]] nu kadua.
* [[1819]] - [[Sapéda]] dipaténkeun.
* [[1945]] - [[Piagam PBB]] ditandatangan.