Béda révisi "Quraisy (surat)"

4 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
new key for Category:Surat dina Al Qur'an: "106" using HotCat
m (→‎top: ngarapihkeun ejahan, replaced: kagolong → kaasup using AWB)
m (new key for Category:Surat dina Al Qur'an: "106" using HotCat)
{{SuratQuran|106|[[Al Fil]]|[[Al Ma'un]]}}
 
[[Kategori:Surat dina Al Qur'an|106]]