Béda révisi "An Naziat"

3 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
new key for Category:Surat dina Al Qur'an: "79" using HotCat
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: geusan → pikeun (2) using AWB)
m (new key for Category:Surat dina Al Qur'an: "79" using HotCat)
{{SuratQuran|79|[[An Naba]]|[[Abasa]]}}
 
[[Kategori:Surat dina Al Qur'an|79]]