Béda révisi "Rano Karno"

9 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Nambihkeun gambar)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
{{Orphan|date=April 2017}}
[[File:Rano Karno - 17 Agustus 2012Gubernur.jpg|jempol|250px|Rano Karno]]
'''Rano Karno''' ({{lahirmati|[[Jakarta]]|8|10|1960||||}}) nyaéa saurang [[aktor]] sarta [[pulitisi]] asal [[Indonésia]].<ref name="Rano Karno">[http://www.legendamusik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=92:biografi-rano-karno&catid=34:legenda-musik-indonesia-1&Itemid=53 Rano Karno] (Diakses tanggal 12 November 2011)</ref> Manéhna nyaéta aktor [[Indonésia]] anu kasohor minangka ''Si Doel'' dina film sinétron [[Si Doel Anak Sekolahan]].<ref name="Rano Karno"/> Bapana nyaéta saurang aktor kawakan, [[Soekarno.M.Noer]].<ref name="Rano Karno"/> Sajaba ti éta manéhna ogé miboga dulur anu sarua maén film nyaéta [[Tino Karno]] jeung [[Suti Karno]].<ref name="Rano Karno"/> Manéhna kungsi diberitakeun jadi pendamping [[Fauzi Bowo]] minangka wawakil [[gubernur]] dina pemilihan gubernur [[DKI Jakarta]] taun [[2007]].<ref name="Rano Karno"/> [[Maret]] [[2008]], manéhna jadi Wawakil [[Bupati]] [[Tangerang]] pikeun période [[2008]]-[[2013]].<ref name="Rano Karno"/>
 
13

éditan