Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

8 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (A2613 mindahkeun kaca Kapuloan Sunda Alit ka Kapuloan Sunda Leutik maké pindahan)
 
[[Gambar:Nusantara.gif|thumb|300px|right|Perenah kapuloan Sunda Alit di Nusantara]]
'''Kapuloan Sunda AlitLeutik''' atawa '''Nusa Tenggara''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia Wétan]]. Jeung [[Kapuloan Sunda Gedé]] di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk [[Kapuloan Sunda]].
 
== Pamaréntahan ==
Kapuloan Sunda AlitLeutik kabagi kana propinsi-propinsi [[Indonésia]] ([[Bali]], [[Nusa Tenggara Kulon]], jeung [[Nusa Tenggara Wétan]]) jeung nagara merdika [[Timor Wétan]].
 
== Daptar parsial ==
{{Indonésia-pondok}}
 
[[Kategori:Indonésia|Sunda AlitLeutik]]
[[Kategori:Pulo di Indonésia|Sunda AlitLeutik]]
3.454

éditan