Béda révisi "Stasion Telagamurni"

67 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{infobox stasiun
| image = Stasiun_Metland_Telagamurni.jpg
| caption = Stasion Metland Telaga Murni, 2019
| name = Telagamurni
| prov = Jawa Kulon
| operator = [[Daérah Operasi I Jakarta]]
| class = III/leutik
| kode = -MTM
| tinggi = +18 m
| letak =