Béda révisi "Stasion Telagamurni"

34 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
| line = [[KRL Commuter Line]]
| services = {{s-rail|title=KRL Jabodetabék}}
{{s-line|system=KRL Jabodetabék|line=Cikarang-Jakarta Kota|notemid=(rencana)|previous=Cikarang|next=Cibitung}}
| track = 2
| platform = Dua péron sisi nu jangkung
 
Perenahna ieu stasion teu jauh ti kompléks paimahan Metland. Malahan dina ''roadmap'' anu dijieun ku pausahaan ''developer'' Metland (PT Metropolitan Land Tbk.) jeung kontraktor, PT Majumapan Bangunindo sarta [[Diréktorat Jenderal Perkeretaapian]] jeung PT KAI,<ref>{{Cite web|url=https://artikel.rumah123.com/stasiun-telaga-murni-persembahan-metland-untuk-cikarang-barat-29617|title=Stasiun Telaga Murni, Persembahan Metland untuk Cikarang Barat|website=artikel.rumah123.com|language=en|access-date=2018-11-24}}</ref> stasion ieu bakal dimangpaatkeun ku warga kawasan Metland sangkan bisa ngagunakeun jasa angkutan karéta api sarta teu kudu indit ka [[Stasion Cikarang]]. Kiwari stasion ieu masih kénéh dina tahap pangwangunan, kalawan awal pangwangunanna dilakukeun di tanggal 8 Agustus 2016.<ref>{{Cite news|url=https://economy.okezone.com/read/2016/08/08/470/1458051/metland-ground-breaking-stasiun-telaga-murni|title=Metland Ground Breaking Stasiun Telaga Murni : Okezone Economy|last=Okezone|first=|date=|work=|newspaper=Okezone.com|language=id-ID|access-date=2018-11-24|via=}}</ref>
 
Stasion ieu mulai dibuka dina kaping 18 Méi 2019.
 
== Layanan karéta api ==