Béda révisi "Quraisy (surat)"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
m
Uchup19 mindahkeun kaca Quraisy ka Quraisy (surat) tanpa ninggalkeun pindahan
m (new key for Category:Surat dina Al Qur'an: "106" using HotCat)
m (Uchup19 mindahkeun kaca Quraisy ka Quraisy (surat) tanpa ninggalkeun pindahan)