Béda révisi "Liver"

92 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 115.178.223.199, diganti deui ka vérsi ahir ku YogiYY
m (Malikkeun éditan 115.178.223.199, diganti deui ka vérsi ahir ku YogiYY)
Tag: Pengembalian
 
== Sabab Panyakit Liver ==
Aya sabeberaha sabab utama anu bisa nyebabkeun [https://www.sehatq.com/artikel/kenali-tahapan-penyakit-hati-hingga-menyebabkan-gagal-hati panyakit ati], di antarana :
# Infeksi: parasit jeung virus bisa nyebabkeun peradangan sarta ngurangan fungsi ati. Virus anu nyebabkeun karusakan ati bisa nyebar ngalewatan darah jeung ''[[urin]]e'', kadaharan jeung cai anu kacemar.
# Gangguan sistim imun: sistim imun anu kirang bisa ngabalukarkeun panyakit ati.