Béda révisi "The Beatles"

42 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
File
m (pindahkeun)
(File)
[[File:The Fabs.JPG|right|225px|thumb|]]
 
'''The Béatles''' nyaéta hiji grup musik ti [[Inggris]]. Anggota-anggotana [[John Lennon]], [[Paul McCartney]], [[George Harrison]] jeung [[Ringo Starr]].
{{Pondok}}
17

éditan