Béda révisi "Liver"

43 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
== Sabab Panyakit Liver ==
Aya sabeberaha sabab utama anu bisa nyebabkeun [[Liver|https://www.hotfrog.co.id/company/1230588928184320 panyakit ati]], di antarana :
# Infeksi: parasit jeung virus bisa nyebabkeun peradangan sarta ngurangan fungsi ati. Virus anu nyebabkeun karusakan ati bisa nyebar ngalewatan darah jeung ''[[urin]]e'', kadaharan jeung cai anu kacemar.
# Gangguan sistim imun: sistim imun anu kirang bisa ngabalukarkeun panyakit ati.
Pamaké anonim