Béda révisi "Liver"

53 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 115.178.204.215, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19
m (Malikkeun éditan 115.178.204.215, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19)
Tag: Pengembalian
 
 
== Sabab Panyakit Liver ==
Aya sabeberaha sabab utama anu bisa nyebabkeun [https://www.hotfrog.co.id/company/1230588928184320 panyakit ati], di antarana :
# Infeksi: parasit jeung virus bisa nyebabkeun peradangan sarta ngurangan fungsi ati. Virus anu nyebabkeun karusakan ati bisa nyebar ngalewatan darah jeung ''[[urin]]e'', kadaharan jeung cai anu kacemar.
# Gangguan sistim imun: sistim imun anu kirang bisa ngabalukarkeun panyakit ati.