Buka ménu utama

Parobahan

19 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m
 
==Pedaran==
Daérah-daérah anu pernahna aya dina wewengkon tropis bisa dibedakeun kana dua kaayaan; daérah tropis garing anu ngawengku ''bioma stepa,'' ''bioma savana'', jeung [[gurun]].<ref dérahname="iklim"/> Dérah tropis baseuh/lembab ngawengku daérah [[leuweung]] hujan tropis (bioma leuweung hujan), daérah anu mibanda usum-usum jemlék<ref name="iklim"/>.
 
==Ciri-ciri iklim tropis==
1.687

éditan