Béda révisi "Tropis"

19 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: kulantaran → ku lantaran (3) using AWB)
 
 
==Pedaran==
Daérah-daérah anu pernahna aya dina wewengkon tropis bisa dibedakeun kana dua kaayaan; daérah tropis garing anu ngawengku ''bioma stepa,'' ''bioma savana'', jeung [[gurun]].<ref dérahname="iklim"/> Dérah tropis baseuh/lembab ngawengku daérah [[leuweung]] hujan tropis (bioma leuweung hujan), daérah anu mibanda usum-usum jemlék<ref name="iklim"/>.
 
==Ciri-ciri iklim tropis==
1.892

éditan