Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: make → maké using AWB
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: make → maké using AWB)
 
Ieu pituduh téh pikeun medar perkara pintonan (skin) standar vector anu dilarapkeun dina Wikipédia Basa Sunda. Upama Anjeun makemaké jenis pintonan séjénna (ngaliwatan pangaturan préférénsi), manga luyukeun baé jeung pangaturan perenahna dina pintonanna.
==Menu-menu pikeun situs==
[[File:Su-page menu.PNG|thumb]]