Buka ménu utama

Parobahan

45 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
File
[[File:Tomb of Nakht (2).jpg|thumb|right|]]
 
'''Agrikultur''' nyaéta prosés pikeun ngahasilkeun [[pangan]], parab, serat, jeung hasil-hasil séjén nu dipiharep tina budidaya sarupaning [[tutuwuhan]] jeung [[sato]] ingon-ingon. Agrikultur na istilah urang sarua jeung '''tatanén'''.
 
17

éditan