Béda révisi "Kalimah"

20 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
==Kalimah Tanpagawéan (nonverbal)==
Kalimah tanpagawéan atawa kalimah nonvérbal nyaéta kalimah anu caritaanana lain kecap pagawéan atawa lain vérba. Nu kaasup kalimah tanpagawéan téh nya éta kalimah barang (nominal), kalimah sipat (adjéktiva), kalimah bilangan (numeral), jeung kalimah pangantét (préposisional). Ieu di handap dipedar hiji-hijina.<ref name="Tatat" />
 
=== Kalimah [[Barang]] (''Nomina'') ===
1.853

éditan