Transjakarta: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
 
'''Transjakarta''' nyaéta sistem angkutan ''[[Bus Rapid Transit|Bus Rapid Transit (BRT)]]'' anu pertama di [[Asia Kidul Wétan]] dan [[Asia Kidul|Kidul]], nu parantos operasi saprak taun [[2004]] di [[Jakarta]], [[Indonésia]]. Sistem ieu dirancang dumasar kana sistem ''[[TransMilenio]]'' anu suksés di [[Bogota]], [[Kolombia]]. Transjakarta dirancang minangka moda transportasi massal pangrojong aktivitas ibu kota anu sangat padat. Transjakarta nyaéta sistem BRT anu jalur lintasan tarpanjang di dunia nyaéta 230,9&nbsp;km, sarta ngabogaan 243 stasion BRT (samemehna disebut halteu) yang tersebar dalam 13 koridor (jalur), anu mimitina beroperasi ti jam 05.00 - 22.00 [[WIB]], sareng ayeuna beroperasi 24 jam dina sabagian koridor..<ref>http://www.tempo.co/read/news/2014/06/01/083581606/Mulai-Hari-Ini-Transjakarta-24-Jam-di-Tiga-Koridor Mulai Hari Ini Transjakarta 24 Jam di Tiga Koridor</ref>
 
Transjakarta dioperasikeun ku PT Transportasi Jakarta. Jumlah [[Pagawé]] anu terlibat dina operasional Transjakarta (Pramudi, patugas beus, patugas stasion BRT, jeung patugas kabersihan) nyaetanyaéta sakitar 6.000 urang.<ref>http://transjakarta.co.id/tentangkami.php?page_id=1 Tentang Kami</ref> Jumlah rata-rata harian pengguna Transjakarta diprediksikan sekitar 350.000 urang. Sedangkeun jumlah rata-rata pamake Transjakarta anu dikira-kira aya 350,000. Sanggeus dina 2012, jumlah pamaké Transjakarta ngahontal 109,983,609 urang.<ref>http://transjakarta.co.id/penumpang.php?year=2012 Total Penumpang 2012</ref>
 
Dina taun 2011, sistem ieu geus capai kinerja puncak taunan sareng beus mawa 114,7 juta panumpang jeung teras dina taun-taun berikutna jumlahna nurun jeung dina taun 2014, beus mawa 111,6 juta panumpang, samentara dina taun 2015 ngalayanan 102,95 juta panumpang. Dina 2016, rekor anyar 123,73 juta panumpang geus tarcapai.<ref>{{cite web |url=http://megapolitan.kompas.com/read/2016/02/25/19135401/Inikah.yang.Menjadikan.Warga.Malas.Naik.Transjakarta. |title=Inikah yang Menjadikan Warga Malas Naik Transjakarta? |date=February 25, 2016}}</ref><ref>{{cite web |url=http://megapolitan.kompas.com/read/2017/01/14/11015711/pt.transjakarta.koreksi.data.kenaikan.penumpang.versi.sandiaga |title=PT TransJakarta Koreksi Data Kenaikan Penumpang Versi Sandiaga |date=14 January 2017}}</ref> Biaya tarifna tetap Rp3.500 per panumpang ti mimiti operasi.<ref name="JP-2">{{cite news | title = Ahok to lower bus fares to attract Transjakarta passengers | author = Callistasia Anggun Wijaya | date = 4 January 2016 | newspaper = The Jakarta Post | url = http://www.thejakartapost.com/news/2016/01/04/ahok-lower-bus-fares-attract-transjakarta-passengers.html }}</ref>
 
Transjakarta ngabogaan sistem BRT tarpanjang di dunia (230,9&nbsp;km panjangnya) dina taun 2017,<ref name="TJ-Koridor">{{cite web | title = Koridor | work = Transjakarta | url = http://transjakarta.co.id/produk-dan-layanan/infrastruktur/koridor/}}</ref> sareng 13 koridor utama jeung 10 ruteu lintas koridor.<ref name="JP-1">{{cite news | title = Train service has moved forward, can Transjakarta follow? | author = Bambang Nurbianto | date = 12 September 2015 | newspaper = The Jakarta Post | url = http://www.thejakartapost.com/news/2015/09/12/train-service-has-moved-forward-can-transjakarta-follow.html}}</ref> Tilu koridor deui dijadwalkeun dimulai ti taun 2014 atawa 2015 jeung sabagian bade meningkat sedangkeun koridor anu aya dina tingkat dasar.<ref>{{cite news|publisher=Jakarta Post |url=http://www.thejakartapost.com/news/2014/06/26/construction-elevated-transjakarta-road-works.html |title=Construction of elevated Transjakarta road in the works |date=June 26, 2014}}</ref> Salain etaéta aya 18 ruteu pangumpan anu terus ngaliwatan tungtung busway eksklusif ka kota-kota di sabudeureun Jakarta jeung ngagunakan bus khusus anu memungkinkeun keur naik di tingkat dasar atawa platform-na stasion Transjakarta. Transjakarta ngabogaan total 80 ruteu (koridor, lintas Route & feeder route) dina akhir 2016.<ref>{{cite web|url=https://en.tempo.co/read/news/2017/01/26/057839844/Transjakarta-Passengers-in-2016-Increased-20-Percent |title=Transjakarta Passengers in 2016 Increased 20 Percent}}</ref> Kanaékan signifikan dina 41 ruteu di 2015. Sedengkeun TransJakarta kaserang 1.056 beus di 2016 sarta ogé sacara ningkat sacara signifikan tina 605 beus di 2015<ref>{{cite web |url=http://wartakota.tribunnews.com/2017/02/01/umlah-kecelakaan-259-kasus-dinilai-lebih-rendah-bila-dibandingkan-penambahan-bus-dan-rute |title=umlah Kecelakaan 259 Kasus Dinilai Lebih Rendah Bila Dibandingkan Penambahan Bus dan Rute |date=February 1, 2017}}</ref> Transjakarta gaduh langkung ti 1,500 beus dina tilu bulan mimiti 2017 sareng nargétkeun gaduh 3.3 beus dina akhir taun. <ref>{{Cite web|url=http://www.thejakartapost.com/news/2017/04/10/with-more-buses-on-the-streets-a-surge-in-transjakarta-passengers.html|title=With more buses on the streets, a surge in Transjakarta passengers}}</ref>
 
== Bacaan Leuwih Lanjut ==