Béda révisi "Dékade"

22 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana)
 
{{dablink|Keur rasa séjén tina kecap ieu, tempo [[dékade (disambiguasi)]].}}
'''Dékade''' atawa '''dasawarsa''' nyaéta unit wanci nu hartina sapuluhan, ilaharna [[10 (angka)|sapuluh]] [[taun]] disa lolobana [[basa]], kaasup [[basa Inggris]], atawa sapuluh poé dina [[kalénder]] [[Révolusi Perancis|révolusionér]] [[Perancis]]. Kecap ieu diturunkeun tina [[basa Latin]] "decas", [[basa Yunani]] "dekas*, tina deka, nu hartina sapuluh.
 
== Tempo ogé ==
Pamaké anonim