Béda révisi "Data"

8 bita ditambahkeun ,  16 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Datum''' nyaeta ''[[statement]] nu ditarima dina [[face value]]''.
'''Data''' bentuk loba tina ''[[datum]]''.
AHal largenu classpenting ofdina practicallykelas importantnu statementsgede arenyaeta [[measurement|ukuran]]s oratawa [[observation|panalungtikan]]s of atina [[variable|variabel]].
Hal ieu saperti wilangan, kecap atawa gambar.
Such statements may comprise numbers, words, or images.
 
==Etymology==
5.857

éditan