Béda révisi "Carita Parahiyangan"

1 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
 
==Naskah==
Ngaran "Carita Parahiyangan" nujul ka sabagian naskah nu aya dina koropak nomer 406 nu disimpen di [[MusiumMusieum Nasional]], Gedong Gajah, [[Jakarta]]. Ieu naskah lobana 47 lambar ukuran 21 x 3 cm, nu dina unggal lambarna dieusi tulisan 4 jajar (bulak-balik). Aksara nu dipaké nyaéta [[aksara Sunda|aksara Sunda kaganga]].
 
===Panalungtikan===
11.771

éditan