Béda révisi "Stasion Lempuyangan"

69 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
* [[Karéta api Logawa]]: jurusan [[Stasion Jember]] jeung [[Stasion Purwokerto]]
* [[Karéta api Prambanan Éksprés]]: jurusan [[Stasion Kutoarjo]] jeung [[Stasion Solo Balapan|Solo Balapan]]
* [[Karéta api Madiun Jaya ÉksprésJoglosemarkerto]]: jurusanKaréta ''Looping'' Jawa Tenggah. Boh ka [[Stasion YogyakartaSolo Balapan|Solo Balapan]], jeungboh ka [[Stasion MadiunSemarang Tawang|Semarang Tawang]]
* [[Karéta api Sidomukti]]: jurusan [[Stasion Yogyakarta]] jeung [[Stasion Solo Balapan]]
* [[Karéta api Jaka Tingkir]]: jurusan [[Stasion Pasar Senén]]