Béda révisi "Kabupatén Karawang"

53 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{dati2|nami=Kabupatén Karawang<br>{{lang|su|ᮊᮘᮥᮕᮒᮦᮔ᮪ ᮊᮛᮝᮀ}}
|propinsi=[[Jawa Barat]]
|ibukota=[[Pedes, Karawang|Pedes]]