Béda révisi "22 Séptémber"

615 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
(→‎Tumbu luar: clean up, replaced: {{months}} → {{bulan}} using AWB)
 
== Kajadian ==
* [[1949]] - [[Uni Soviét]] ngabeledugkeun bom atum munggaranna minangaka coba-coba.
* [[1973]] - [[2006 Polonskaya]] kapanggih ku [[N. S. Chernykh]].
* [[1980]] - [[Irak]] mirucaan invasi ka [[Iran]], ngamimitian [[perang Iran-Irak]].
* [[1985]] - Opat roda pasawat [[Merpati Nusantara Airlines]] bitu di [[Bandar udara Ngurah Rai]], [[Bali]], kabéh panumpangna salamet.
* 2013 - Bubukaan [[Islamic Solidarity Games 2013]], dilaksanakeun di [[Stadion Jakabaring]], [[Palémbang]].
* 2018 - Patung [[Taman Budaya Garuda Wisnu Kencana|Garuda Wisnu Kencana]] di [[Bali]] diresmikeun saanggeus ngawangunna 28 taun.
 
== Nu babar ==
* [[1878]] - [[Shigeru Yoshida]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-45, 48, 49, 50 jeung 51.