Béda révisi "22 Séptémber"

256 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
== Nu babar ==
* [[1878]] - [[Shigeru Yoshida]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-45, 48, 49, 50 jeung 51.
*[[1958]] - [[Joan Jett]], ''Lady Rocker'' [[Amérika]], Wynnewood, [[Pennsylvania]], [[AS]].
*[[1970]] - [[Emmanuel Petit]], pamaén bola [[Perancis]], Dieppe, Perancis.
*[[1978]] - [[Tompi]], musisi [[Indonésia]], [[Lhokseumawe]], [[Aceh]], Indonésia.
 
== Nu pupus ==
1.669

éditan