Béda révisi "6 Oktober"

272 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎Nu babar: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Presiden → présidén using AWB)
{| style="float:right;"
|-
|{{calendar|lk=on|show_year=on|float=right|month=October|prevnext=on}}
|{{OctoberCalendar2006Source|1=|2=|1a=|3=|4=|5=|float=left|color=#ccccff|color2=#ccccff|EndNote=}}
|-
|{{ThisDateInRecentYears|Month=Oktober|Day=6}}
 
== Kajadian ==
 
* [[1973]] - [[Perang Yom Kippur]] antara Koalisi Arab lawan [[Israél]].
 
* [[1976]] - Pangbantean di Universitas Thammasat, losinan mahasiswa ditandasa ku tentara [[Thailand]].
* [[1981]] - Présidén Mesir [[Anwar Sadat]] ditandasa ku anggota [[Jihad Islam]].
* [[2010]] - [[Instagram]] ngadeg.
 
== Nu babar ==
* [[1960]] - [[Yves Leterme]]. Sénator, manten Minister-présidént Flanders sarta Flemish Minister Tatanén jeung Kalaukan [[Belgia]]
1.562

éditan