Béda révisi "6 Oktober"

300 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
* [[1976]] - Pangbantean di Universitas Thammasat, losinan mahasiswa ditandasa ku tentara [[Thailand]].
*1976 - PM Tiongkok [[Huo Guofeng]] nyerek Kelompok Opat, mungkasan Révolusi Budaya di [[Républik Rahayat Tiongkok|Tiongkok]].
* [[1981]] - Présidén Mesir [[Anwar Sadat]] ditandasa ku anggota [[Jihad Islam]].
* [[2010]] - [[Instagram]] ngadeg.
 
== Nu babar ==
*[[1930]] - [[Hafez al-Assad]], présidén [[Syria]] ka 18, Kardaha, Syria.
* [[1960]] - [[Yves Leterme]]. Sénator, manten Minister-présidént Flanders sarta Flemish Minister Tatanén jeung Kalaukan [[Belgia]]
 
== Nu pupus ==
 
* [[1981]] - [[Anwar Sadat]], présidén [[Mesir]] katilu, maot di [[Kairo]], Mesir. (l. 1918)
 
== Poé peré ==
1.566

éditan