Béda révisi "Kampung Naga"

14 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa (2), kusabab → ku sabab (4), kalolobaan → lolobana (2))
m
{{rapihkeun}}
[[Image:KampungNaga.jpg|thumb|right|300px|Paimahan di Kampung Naga]]
'''Kampung Naga''' mangrupikeun kampung tradisional anu aya di kampung Neglasari Kecamatan Salawu, Kabupaten Tasikmalaya, Jawa Kulon.
18.254

éditan