Béda révisi "Kékéséd"

2 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta)
'''Kékéséd''' nyaetanyaéta barang anu sok di pake ngelap [[suku]] atawa di [[basa Indonésia]] mah nyaéta kését.<ref>{{Cite web|url=https://www.kamusdaerah.com/?bhs=a&bhs2=m&q=(kekesed)%20keset.|title=kamusdaerah.com-Kamus Terjemahan Lengkap Bahasa Daerah Indonesia|website=www.kamusdaerah.com|accessdate=2019-02-16}}</ref>
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
{{pondok}}
 
[[Kategori:Parabot Sunda]]
[[Kategori:Artikel Peserta WSSA]]
{{pondok}}
18.254

éditan