Béda révisi "Lalandakan"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsaurang → salah saurang
m (menambahkan Kategori:Kakawihan barudak menggunakan HotCat)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsaurang → salah saurang)
 
'''Lalandakan''' téh nyaéta [[kaulinan]] nu niron-niron [[landak]].<ref name=":0">{{Cite book|title=PEPERENIAN|last=Drs. Ahmad Hadi|first=Dkk|publisher=Geger Sunten|year=2009|isbn=978-602-7784-11-6|location=Bandung|pages=241}}</ref> Sangkan salahsaurangsalah saurang "jadi landak", méméh prung téh [[ngarawih]] heula, ngawihan jalma nu rék dijieun landak téa.<ref name=":0" />
 
Réngsé dikawihan, landak téh sebrut ngudag ka ditu ka dieu.<ref name=":0" /> Nu diudag tingalicir lalumpat bari tingcéréwét, "Aya landak ! Aya landak !" cenah.<ref name=":0" /> Kaulinan ieu biasana dipaénkeun ku lobaan. <ref name=":0" />
 
== Kawihna ==
18.254

éditan