Kékéséd: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  2 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta)
mTidak ada ringkasan suntingan
 
'''Kékéséd''' nyaéta barang anu sok di pakedipaké ngelap [[suku]] atawa di [[basa Indonésia]] mah nyaéta kését.<ref>{{Cite web|url=https://www.kamusdaerah.com/?bhs=a&bhs2=m&q=(kekesed)%20keset.|title=kamusdaerah.com-Kamus Terjemahan Lengkap Bahasa Daerah Indonesia|website=www.kamusdaerah.com|accessdate=2019-02-16}}</ref>
 
== Rujukan ==
20.027

éditan