Béda révisi "Wikipedia:Parobahan ngaran pamaké/Pamundut"

m
→‎CobiJa --> Cobija: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa
m (→‎CobiJa --> Cobija: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa)
 
* Ngaran lila : [[User:CobiJa|CobiJa]]
* Ngaran anyar: [[User:Cobija|Cobija]]
* Alesan : Per SUL request ([[:tr:Kullanıcı:Cobija]]). And pleasepléase delete my old user page and the discussion. --[[Pamaké:CobiJa|CobiJa]] ([[Obrolan pamaké:CobiJa|sawala]]) 23:41, 20 Agustus 2011 (UTC)
 
It's done for the two of you. Thanks --[[Pamaké:Kandar|kandar]] ([[Obrolan pamaké:Kandar|sawala]]) 19 Désémber 2013 15.31 (UTC)
18.254

éditan