Béda révisi "Robiul akhir"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: timimiti → ti mimiti
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: timimiti → ti mimiti)
 
{{BulanIslam}}
'''Robiul Akhir atawa Rabiul Tsani atawa Silih Mulud''' ('''ربيع الآخر''', '''Rabi'ul Akhir, '''ربيع الثاني''', Rabiul Tsani)''') nyaéta bulan kaopat dina [[Kalénder Hijriyah|pananggalan hijriyah]] sabada bulan [[Rabiul awal|Mulud]] saméméh Jumadilawal.
 
== Sasakala ieu bulan ==
Ngaran Bulan Rabiul Akhir atau Robiul Tsani timimititi mimiti zaman Kilab bin Murroh, Aki ka-5 ti Kangjeng Rosul saw atawa Janggawareng.
<ref>https://www.marefa.org/%D8%B1%D8%A8%D9%8A%D8%B9_%D8%A7%D9%84%D8%AB%D8%A7%D9%86%D9%8A/ diakses 31 Januari 2019</ref>
 
== Kajadian dina bulan Robiul Akhir ==
*
 
== Rujukan ==
{{Hijriyah}}
{{pondok}}
 
[[Kategori:Kalender Islam]]
18.254

éditan