Béda révisi "Theo Walcott"

1 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
→‎Karir: Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m (→‎Karir: Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo)
 
Panampilanna di lapangan, nyababkeun loba tim gedé kabita ku kamampuna dina ngolah bola, tim-tim gedé éta diantawisna [[Arsenal]], [[Chelsea]], [[Liverpool]], [[Manchester United]], [[Tottenham Hotspur]], [[Real Madrid]], [[Juventus]], [[Milan]], jeung [[Barcelona]].<ref name="Karir"/> Dina [[20 Januari]] [[2006]], Walcott dibeuli ku Arsenal saharga 5 juta pounds.<ref name="Karir"/> Ieu harga ngajadikeun anjeunna pamaén usia 16 taun nu paling mahal dina sajarah Inggris.<ref name="Karir"/> [[7 Pébruari]] 2006, Walcott ngamimitian karirna jeung Arsenal dina tim cadangan.<ref name="Karir"/> Dina kaping 16 Maret 2007, bareng jeung poé ulang taunna nu ka-18, Walcott nawis kontrak profesional munggaranna di Arsenal.<ref name="Karir"/>
 
17 january [[2018]], TheoThéo Walcott sign for [[Everton F.C|Everton]].
 
== Rujukan ==
18.254

éditan