Béda révisi "TVRI"

4 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
→‎Logo TVRI: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Desember → Désémber (2)
m (Malikkeun éditan AkunAkun, diganti deui ka vérsi ahir ku A.R Dipusparaga)
Tag: Pengembalian
m (→‎Logo TVRI: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Desember → Désémber (2))
==Logo TVRI==
<gallery>
Gambar:TVRILogo1962.svg|Logo mimiti TVRI (23 Agustus 1962-24 DesemberDésémber 1974).
Gambar:TVRILogo1974.png|Logo kadua TVRI (24 DesemberDésémber 1974-24 Mei 1981).
Gambar:Tvri_jadul.png‎|Logo katilu TVRI (24 Mei 1982-07 Juni 1999).
Gambar:TVRILogo1991.gif|Logo kaopat TVRI (07 Juni 1999-16 November 2001).
18.254

éditan