Béda révisi "Karéta api Turangga"

83 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Stasion nu dilayanan ==
* [[Stasion Surabaya Gubeng]]
* [[Stasion Jombang]]Mojokerto
*[[Stasion Mojokerto|Stasion Jombang]]
* [[Stasion Madiun]]
* [[Stasion Solo Balapan]]
* [[Stasion Yogyakarta]]
* [[Stasion Kutoarjo]]
* [[Stasion Karanganyar]]
* [[Stasion Kroya]]
* [[Stasion Banjar]]
 
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti station Surabaya Gubeng sonten tabuh 16.30 WIB jeung diberangkatkeun ti stasion Bandung peuting tabuh 19.30. <ref name="Jadwal KA Turangga">[https://keretaapikita.com/jadwal-kereta-api-turangga Jadwal KA Turangga] {{id}} <small> diakses tanggal 24 Desember 2015 </small> </ref> Waktu nu dibutuhkeun 13 jam.<ref name="Jadwal KA Turangga"/> Tingali jadwal lengkepna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga Wikipédia Basa Indonésia]
 
== Tingali ogé ==
8

éditan