Béda révisi "Karéta api Turangga"

Wikipédia Sunda maké basa loma
Tidak ada ringkasan suntingan
(Wikipédia Sunda maké basa loma)
| routes = Surabaya Gubeng-Bandung
}}
'''Karéta api Turangga''' nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun [[Stasion Surabaya Gubeng]] jeung [[Stasion Bandung]]. <ref name="KA Turangga">http://www.keretaapikita.com {{id}} <small> diakses tanggal 24 Desember 2015 </small> </ref>Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya. <ref name="KA Turangga"/> Asalna, KA Turangga mawa rangkéan éksekutip-bisnis, tapi ti taun [[1999]] rangkéan KA Turangga jadi éksekutip sadayakabéh, karéta bisnis di rute ieu dipindahkeun ka [[Karéta api Mutiara Selatan]].<ref name="KA Turangga"/>
 
== Stasion nu dilayanan ==
* [[Stasion Surabaya Gubeng]]
*[[Stasion Mojokerto]]
*[[Stasion Mojokerto|Stasion Jombang]]
* [[Stasion Madiun]]
* [[Stasion Solo Balapan]]
 
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti station Surabaya Gubeng sontensoré tabuhjam 16.30 WIB jeung diberangkatkeun ti stasion Bandung peuting tabuhjam 19.30. <ref name="Jadwal KA Turangga">[https://keretaapikita.com/jadwal-kereta-api-turangga Jadwal KA Turangga] {{id}} <small> diakses tanggal 24 Desember 2015 </small> </ref> Waktu nu dibutuhkeun 13 jam.<ref name="Jadwal KA Turangga"/> Tingali jadwal lengkepna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga Wikipédia Basa Indonésia]
 
== Tingali ogé ==
3.703

éditan