Béda révisi "Stasion Cangkring"

21 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{infobox stasiun |image=Cangkring sta 120402-0439.jpg |caption=Stasion Cangkring |name=Cangkring |prov=Jawa Kulon |kabupatén=Cirebon |kacamatan kabupatén=Pléréd |desa=Cang...)
 
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
{{infobox stasiun
|image=Cangkring sta 120402-0439Arya.st.cangkring.2019.jpg
|caption=Stasion Cangkring Katempo ti Hareup, 2019
|name=Cangkring
|prov=Jawa Kulon