Protista: Béda antarrépisi

412 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
 
== Prorista mangrupi sato ==
Prorista mangrupi sato bentukna ngavariasi Jeung menang gerak ku cara nu berobah-robah.Ngadasarleun cara menangkeun tuanggeunna ,Aya sabaraha tipe protozoa
 
•Holozoa,nyaeta tuangeun organisme hirup sejenna.
 
•Saprozoik,nyaeta tuangeun organisme nu Atos paeh.
 
•Saprofitik,nyaeta tuangeun atanapi nganyerap zat-zat larut di sekitar tubuhnya ngenaan pamukaan tubuh.
 
Reproduksi sacara aseksual dilakukeun ku ngabelah biner,sedangkeun Perkembangbiakan sacara seksual nulangsung ngenaan konjugasi.
 
1.Kelas rhizopoda bentuk awalnya osok berobah-obah kusabab terdiri ku dua macam sitoplasma.
Pamaké anonim