Béda révisi "6 Oktober"

21 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
|{{ThisDateInRecentYears|Month=Oktober|Day=6}}
|}
'''6 Oktober''' nyaéta poé ka-279 dina sataun <!--(ka-309280 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 5786 poé.-->
 
== Kajadian ==
* [[1981]] - [[Anwar Sadat]], présidén [[Mesir]] katilu, maot di [[Kairo]], Mesir. (l. 1918)
 
== Poé peré / poé panginget-nginget ==
 
== Tumbu luar ==
1.572

éditan