Béda révisi "6 Oktober"

3 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
|{{ThisDateInRecentYears|Month=Oktober|Day=6}}
|}
'''6 Oktober''' nyaéta poé ka-279 dina sataun (ka-280 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 86 poé.-->
 
== Kajadian ==
1.572

éditan