Stasion Juanda: Béda antarrépisi

111 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
→‎Antarmoda pangrojong: Rute anyar kanggo Transjakarta anu liwatan Stasion Juanda nyaéta 12M
(→‎Antarmoda pangrojong: Rute anyar kanggo Transjakarta anu liwatan Stasion Juanda nyaéta 12M)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|(8A)
|Grogol 2–Juanda (via Roxy) (di [[Juanda (Transjakarta)|halteu Juanda]])
|-
|{{Rint|jakarta|tjk12}} (12M)
|Harmoni-Suntér Boulevard Kulon (di [[Juanda (Transjakarta)|halteu Juanda]])
|-
|T12