Béda révisi "Karéta api"

29 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎Tingali ogé: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
[[File:ID_diesel_loco_CC_201-48_050508_Lgwa_8682_gb.jpgKA Galunggung Stasiun Nagreg|thumb|Karéta api LogawaGalunggung di Stasion Gombong, Jawa TengahNagrég]]
[[File:Argo peuyeum.png|thumb|Karéta api Cianjuran (Argo Peuyeum) ngaliwat di walungan Cisokan.]]
[[File:Jreast e257 door.jpg|250px|thumb|Karéta ''Kaiji'' di Jepang.]]
3.609

éditan