Béda révisi "Karéta api"

4 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
[[File:KA Galunggung Nagreg.jpg|thumb|Karéta api Galunggung di Stasion Nagrég]]
[[File:Argo peuyeum.png|thumb|Karéta api Cianjuran (Argo Peuyeum) ngaliwat di walungan Cisokan.]]
[[File:Jreast e257 door.jpg|250px|thumb|Karéta ''Kaiji'' di Jepang.]]
3.609

éditan