Béda révisi "6 Januari"

57 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m
 
* [[1884]] – [[Gregor Mendel]], ahli génetik jeung botani Céko (l. 1822)
* [[9|1919]] – [[Theodore Roosevelt]], présidén AS ka-26 (l. 1858)
*[[2020]] – [[Ria Irawan]], artis Indonésia (l. 1969)
 
== Poé peré / poé panginget-nginget ==
1.263

éditan