Béda révisi "Ichirō Hatoyama"

4 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
High quality image Hatoyama_Ichirō.jpg
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: periode → périodeu)
(High quality image Hatoyama_Ichirō.jpg)
 
[[Gambar:52 HatoyamaIHatoyama_Ichirō.jpg|thumb|Ichiro Hatoyama]]
 
'''Ichirō Hatoyama''' (鳩山 一郎 ''Hatoyama Ichirō'', babar [[1 Januari]] [[1883]] di [[Tokyo]], pupus [[7 Maret]] [[1959]]) nyaéta salah saurang [[pulitikus]] [[Jepang]] tur [[Perdana Mentri Jepang]] ka-52, 53 jeung 54, périodeuna ti [[10 Désémber]] [[1954]] dugi ka [[19 Maret]] [[1955]], saterusna ti [[22 Nopémber]] [[1955]] jeung nepi ka [[23 Désémber]] [[1956]].
9

éditan