Béda révisi "Portal:Keur lumangsung/Januari 2020"

m
taya kamandang éditan
m
m
 
<small>
* 01 Januari - Hujan nu teu reureuh-reureuh ti maleman taun anyar kénéh ngabalukarkeun caahna Leuwi Angké sarta <br> banjir di sawatara wewengkon di Jabodetabek.<br>
* 03 Januari - Pasawat drone Amérika Sarikat nyerang hiji konpoy militer di Iran, nelasan pamingpin Pasukan Quds,<br> Mayjén Qasem Soleimani sarta sababaraha <br>urang pajabat militer Iran jeung Irak, Serangan ieu minangka wawales kana serangan ka Kadutaan AS di Irak ku pasukan milisi dukungan Iran.<br>
* 06 Januari - Ria Irawan mulih ka jati mulang ka asal alatan panyakit kankér nu geus karandapan ti <br>sababaraha taun ka tukang.<br>
* 08 Januari - Pasawat Ukraina, Boeing 737, murag di Téhéran, teu lila sabada ngapung. Sakabéh 176 jalma <br>jeroeun kapal palastra.</small>