Béda révisi "Yamaha Aérox"

451 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Yamaha Aérox''' nyaéta skuter pabrikan Yamaha anu geus diproduksi ti taun 1997.<ref name=":0">{{Cite web|url=https://autotekno.sindonews.com/read/1220369/121/lahir...
(Nyieun kaca anyar '''Yamaha Aérox''' nyaéta skuter pabrikan Yamaha anu geus diproduksi ti taun 1997.<ref name=":0">{{Cite web|url=https://autotekno.sindonews.com/read/1220369/121/lahir...)
(taya bédana)