Béda révisi "Yamaha Aérox"

417 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Yamaha Aérox''' nyaéta skuter pabrikan Yamaha anu geus diproduksi ti taun 1997.<ref name=":0">{{Cite web|url=https://autotekno.sindonews.com/read/1220369/121/lahir...)
 
'''Yamaha Aérox''' nyaéta skuter pabrikan [[Yamaha]] anu geus diproduksi ti taun [[1997]].<ref name=":0">{{Cite web|url=https://autotekno.sindonews.com/read/1220369/121/lahir-1997-yamaha-aerox-ternyata-ada-4-generasi-1499936739|title=Lahir 1997, Yamaha Aerox Ternyata Ada 4 Generasi|website=SINDOnews.com|language=id-ID|accessdate=2020-01-14}}</ref> Ieu Yamaha Aérox mimitina mah dimaksudkeunhusus pikeundipasarkeun pasarpikeun nagara-nagara [[Éropa]].,<ref name=":0" /> kalawan téhnologi 2-tak, kapasitasna 50cc, sarta mesinna anu sasilinder.<ref name=":1">{{Cite web|url=https://www.ultimatespecs.com/motorcycles-specs/yamaha/yamaha-aerox-50-2005|title=Yamaha Aerox 50 Technical Specifications - Ultimate Specs|website=www.ultimatespecs.com|accessdate=2020-01-14}}</ref> Sanajan kitu, ieu Yamaha Aérox geus nerapkeun sistem paniis cairan.<ref name=":1" />
 
== Rujukan ==
{{Reflist|}}