Béda révisi "Dargah Haji Ali"

165 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar {{coord|18.985|N|72.81|E|display=title}}Haji Ali Dargah nyaéta masigit atawa dargah anu mibanda ajén sajarah sarta mangrupa simbul Islam pangkakoncarana di Mumbai.
(Nyieun kaca anyar {{coord|18.985|N|72.81|E|display=title}}Haji Ali Dargah nyaéta masigit atawa dargah anu mibanda ajén sajarah sarta mangrupa simbul Islam pangkakoncarana di Mumbai.)
(taya bédana)